2021. augusztus 5., csütörtök

Róma kapuiban - a 13. bringás nap

A reggel nagyon kellemesen indult, Mario kempingje igazi hamisítatlan olasz élménnyel ajándékozott meg minket a Bolsena-tó partján. Innen indultak a bringások az utolsó húzós napjukra Róma felé. 


A mai úton Márti barátunk is velük tartott a kis Bromi bringánkon, ami hármuk bringája közül a legjobb! 


Az első km-eket nagyon megtolták, ami az egész délutánra kihatott, jól haladtak egész nap. Dél körül egy csodálatos kisváros, Marta fogadtak őket. A poént persze Márti nem hagyta ki ☺️


Martabol nehéz volt kijutni, ez a Strava képen is látszik, de végül Tuscania felé mentek, ahonnan egy meredekebb emelkedő után egy nagyon kellemes örömtekerés volt.



Nagyon-nagyon kifárasztotta őket ennek az útnak az utolsó szakasza, ami egy kemény 20%-os emelkedő volt. 




A kísérő autó ma is mentette őket, ami egy mesés kisváros, Capranica pizzázójába vitte őket ebédelni. 

Ebéd után egy olyan emelkedővel kezdtek, amilyet még nem tapasztaltak, még Szani is megállt a bringa tologatásban. Utána viszont olyan suhanás következett lefelé, amiben ha nem fékezve jönnek le, baj lehetett volna.


 Szani elátkozott mindenkit, aki fekvőrendőrt tesz olyan útra ahova bicikliseket is engednek! 30 felett száguldva egy fekvőrendőr a bicikisek számára nagyon veszélyes! 

Ma 72 km-t tettek meg, ezzel ma átlépték az 1000 km-t.



A mi nappal Róma kapuitól már 50 km-en belül vagyunk! A tervezett 1300 km végül kevesebb lesz a sok-sok újratervezés miatt, de végül holnap nagy nap lesz - meghódítjuk Rómát!

💙💙💙

A gyűjtésünk is jól halad! Nagyon szeretnénk, hogy a kitűzött cél, a 2.021.000 Ft összegyűlne a gyerekeknek és az otthonoknak! Ha Te is úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál ehhez a jó ügyhöz, most megteheted! 

A támogatás teljes összege nekik megy, köszönjük, ha Te is segítesz benne! 

A támogatói oldal itt elérhető: https://autisticart.hu/patronusok/ 

Egyszerű és gyors bankkártyás fizetéssel vagy banki utalással (11600006-00000000-84576530 - Autistic Art Közhasznú Alapítvány, megjegyzés: Apa-lánya bringatúra 2021). 

💙 Segíts, hogy segíthessünk! 💙






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése