2020. július 10., péntek

Útnak indultunk! Tartsatok velünk Ti is!

Ma délután útnak indultunk! Az autó felpakolva, 4 bicikli, 2 sátor, 2 gyerek! 



A házat átadtuk a nagyszülőknek, így ők is élvezhetik ezt a csodaszép kisvárost amíg mi távol vagyunk!

Ma estére érkezünk meg barátainkhoz Hegykőre, a Fertő-tó partjára, ahonnan holnap hajnalban indulunk tovább, egyenesen a Fekete erdőig meg sem állunk!

És ettől a pillanattól elindul jótékonysági gyűjtésünk is, amit már nagyon vártunk!
Tavaly nagyon sokat jelentett az, hogy nem csak szavaitokkal és figyelmetekkel motiváltátok a bringásokat a hosszú út során, de anyagi támogatásotokkal is megmutattátok, hogy Nektek is fontos ez a jó ügy! Akár minket támogattatok vele, akár a gyerekek segítése volt a fő cél, minden forintnak nagyon jó helye lett - a tervezett 1 auti csoport helyett az iskola mind a 4 autista csoportja és az auti ovis csoport is részesült a támogatásból. 
Köszönjük! 💙

És hogy mi a cél idén?

11 lakóotthon mintegy 250 lakójának és 80 dolgozójának sorsa most a tét. Veszélybe került lakóhelyük, biztonságuk, egészségük. Ők most csak rátok, ránk és az Autistic Art csapatára  számíthatnak! 


Célunk az, hogy összegyűjtsünk az otthonoknak egyenként 300 000 Ft-ot, azaz összesen 3,3 millió forintotLakhatás, étkeztetés, fejlesztő programok - mindebben kérjük most mi is a Ti segítségeteket! 

A célhoz még 2 millió Ft hiányzik - de tudjátok, sok kicsi sokra megy! 

Mutassuk meg idén is, hogy mennyi jó ember él közöttünk és összefogással meg tudjuk menteni a 11 autista lakóotthont!!!

ITT TALÁLOD A TÁMOGATÁS OLDALÁT!

Kérlek, hogy a támogatáskor a "Személyes üzenet" részbe írd be: "Apa-lánya bringatúra", és aktuális Facebook bejegyzésem alatt is írj nekem 1-2 szót! Vagy csak küldj egy 💙-t! A bringások mindig nagyon örülnek a friss híreknek, hogy hogy halad a jó ügyünk!


💙 KÖSZÖNJÜK! 💙


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése