2020. július 21., kedd

CÉLBA ÉRTÜNK!!! Üdv a Tulipános kertből! 🚲💙🚲

SIKERÜLT! Tíz nap bringázás, 875 km két keréken és Apa és lánya elért a Duna forrásától Amszterdamba, a Tulipánoskertbe és az Északi tengerhez!


Óriási teljesítmény, nagyon büszke vagyok rájuk! ❤️ 

Ma délelőtt Amszterdam volt az első cél. Szani és Zsuzsi természetesen bringával mentek be, mi Danival autóval és metróval, villamossal, busszal. 



A Tulipán múzeumnál találkoztunk és jól felszerelkeztünk tulipán hagymákkal🌷🌷🌷


Persze csavarogtunk is egy jó nagyot Danival. Mivel ma volt Dani névnapja is, még egy játékbolt is belefért az amszterdami sétába. 😎


Amszterdam és a tulipánok után pedig elindultunk az út utolsó szakaszára, az Északi tenger partjára, hogy ezzel lezárjuk ezt a fantasztikus utat! 




Azt hiszem, 875 km után megérdemelték a tengerben fürdőzést is ❤️

💙💙💙

Köszönjük, hogy velünk tartottatok! Nagyon sokan segítettetek minket ezen az úton, voltak, akik jó tanáccsal,  volt aki szállással és sokan vittétek hírét utunknak! Köszönjük! 
Sokan vagytok, akik már támogattátok az autista lakóotthonokat az Apa-lánya bringatúra nevében! 
Most, hogy az út végére értünk, szeretnénk mindenkinek szívből megköszönni minden segítséget és támogatást! 
Ha pedig úgy érzitek, hogy Ti is szeretnétek a jó ügyünk mellé állni, nagyon köszönjük, ha hírét viszitek ennek a kalandnak és hatalmas köszönet, ha a támogatásotokkal segítitek az Autistic Art Alapítványt, hogy a lakóotthonoknak kitűzött 3.300.000 Ft-hoz minél közelebb tudjuk őket juttatni! 

💙 Köszönjük 💙







1 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok a fantasztikus teljesítményhez, mind a bringások, mind a "háttér" kitartásához!!! Óriási dolog lehetett mindezt végigcsinálni!

    VálaszTörlés