2021. augusztus 24., kedd

Apa-lánya bringatúra - tévében, rádióban, újságban

Az Apa-lánya bringatúrával idén nyáron sok helyen találkozhattatok és még fogtok is! Mivel jó anyagok születtek, összeszedtük őket egy helyre! Mi nagyon szeretjük a képeket, videókat utólag, évekkel később is nézegetni, remélem, nektek is tetszik majd!

RTL KLUB Híradó - 2021.08.19.
Az RTL Klub csapata indította útnak a bringásokat Boncodfölde induló állomásról, ahol a stábot az  autista lakóotthonban is örömmel fogadták. A híradóban azonban nemcsak az indulás képei láthatóak, a mi videóinkból is szerepel néhány. 🚲💙🚲



KARC FM Spájz című műsora - 2021.08.17. 
Az egyórás élő rádióműsorban mindhárman ott voltunk: Apa, lánya és én, a bringatúra szervezője és kísérője. Természetesen Zsuzsi mindannyiunkat lepipált - már megint 😊! Beszélgettünk a bringatúráról, az autizmusról, a családunkról és arról, hogy mi vezetett minket először a Tulipános kertig, majd idén Rómába. Nagy Zoli barátunk is mesélt benne, ő segítette az utunkat itthonról. Mi nagyon élveztük az interjút, remélem nektek is tetszik! 


KLUB rádió, reggeli élő interjú Szanival - 2021.08.06.
A Klub radio interjúja út közben, az utolsó bringás nap reggelén ért minket. Aznap reggel indultunk az utolsó kempingünkből egyenesen Rómába, de előtte még egy rövid interjút adott Szani! Jól emlékszem arra, hogy mi hárman (Zsuzsi, én és Márti) a sátrunk előtt vigyorogva hallgattuk Szanit, aki a Bolsena tó partján járkált fel-alá a telefoninterjú közben.
Az interjú ezen a linken hallgatható meg 121 perc 15 mp-nél!

Népszava cikk (online és papír) - 2021.07.28.
A Népszava éppen akkor kapott el minket telefonon, amikor a legnagyobb esőben az olasz-osztrák határ környékén raktam ki a bringásokat az  indulási ponton. Emékeztek erre? Akkora eső volt, hogy Zsuzsi az előtte fél méterrel bringázó apját sem látta.

Az interjút velem készítették, és a viharban éppen tájékozódni és túlélni próbálkozás ellenére egész jól sikerült :) Másnap ki is jött a cikk, ez volt az első országos megjelenésünk! Többen el is küldtétek nekünk a cikket, amit köszönünk! 💙 

Érd FM Bundáskenyér műsora - 2021.07.29.
Ez volt az első telefonos élő interjúnk az úton. Az érdi csapat igazán parádés volt, élmény volt a velük való beszélgetés! Nekem személy szerint az volt a kedvenc részem, amikor a műsorvezető arról érdeklődött, hogy hogy bírja a bringások hátsó fele a hosszú utat :D
Ez a válogatást az utunk során készült interjúkról készítettük. Az út előtti sajtó megjelenéseket itt gyűjtöttük csokorba!

💙 Köszönjük, hogy velünk voltatok! 💙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése