2020. július 20., hétfő

Nem volt túl messze a híd... 🚲💙🚲

Átléptük a 800. km-t. Ebben a mai nagy ugrásban nem a távolság volt nehéz, hanem a folyamatos ellenszél. De a hollandok olyan körülményeket teremtettek, olyan kerékpárutakat építettek, amelyek a folyamatos 15-17 km/h ellenszél nehézségét minimalizálni tudták. 


Hihetetlenül sok biciklis van mindenfelé, akik úgy haladnak,mintha csak elektromos bringákkal mennének. Pedig nem (csak)... 
Minden autós kerékpáros is, így ők is pontosan tudják, hogy mit kell tenni, hogy megkönnyítsék a biciklisek útját. Ez nekik is érdekük, hiszen a tömött utak nem jók senkinek. 

Még a hídon is átkeltünk. Nekünk nem volt túl messze 😉

Nijmegen-i híd 

A mai kempingünkért jól megküzdöttünk mi is Danival. Tudtuk, hogy a hollandok szeretnek kempingezni, na de hogy ennyire! A tizenötödik kempingben volt hely, de megérte!


A sátrunk mellett patak, legelésző lovak, a távolban szélmalom és a nagy csend ♥️ A szép dolgokért tényleg érdemes küzdeni!
És biztos vagyok benne, hogy Szani és Zsuzsi is így éreznek - ez az utuk, amiben a mai 115 km-es teljesítményükkel már 815 km-nél járnak, nehéz és küzdelmes, de egy olyan élmény, amire életük végéig szép emlékekkel fognak visszagondolni.

Végre itt vagyunk Amszterdam határában és holnap elérjük a Tulipános kertet is! Sajnos a tulipánok nem júliusban nyílnak, de igyekszünk, hátha a kedvünkért néhányat megőriztek 💙

Danival mi nagyon élveztük a napot, ez a csodaszép környezet neki is bejön 💙 Főleg, mert az Amszterdami gépeket jó közelről láthatja 😊

Az otthonoknak is próbálunk közben segíteni a gyűjtéssel. 
Segíts nekünk Te is, ha teheted, vidd hírét ennek a jó ügynek, és ha belefér, támogasd Te is az otthonokban elő auti gyerekeket!

💙 Köszönjük, hogy ma is velünk tartottatok! 💙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése