2021. július 25., vasárnap

Sikeres első nap - 50 km Boncodfölde és a szlovén határ között

 Apa és lánya az első napot sikeresen teljesítette! Boncodföldéről indultak, ahol az autista lakóotthon dolgozói és lakói nagy örömmel fogadták őket. Egy kedves kis családi házban élnek és dolgoznak, nap, mint nap kemény küzdelmekkel. Ahogy Szani fogalmazta meg, az ő életük minden pillanata keményebb, mint a mi 1300 km-es bringautunk bármikor is. 

A lakóotthonban már várta őket egy kis meglepetés is, az RTL Klub forgató csapata készített róluk és az otthonról néhány videót, amit hamarosan Ti is láthattok majd!


Az első nap 50 km-t tettek meg, ami a mától tervezett napi kb. 100 km-hez képest ugyan egy könnyed túra, ám igencsak sok emelkedő volt benne, így megküzdöttek a távval. Persze közben nagyon élvezték az utat :)


A határátlépést is megörökítettük: ritka pillanat, amikor egyszerre lehetünk két országban :)



A határátlépéseket kicsit túlizgultuk 😄 
Itt Szlovéniban, a határt egy aszfalt-választék jelentette, amit itt a videón is láthattok épp előttem :) 
Welcome to Slovenia!


A mai nap terve 90 km, dimbes-dombos utakon, csodálatos környezetben! A cél Maribor mellett egy kemping, ahová én is most tartok. Kezdődik a mindennapos sátor állítás és bontás egyedül, izgalmas lesz :)
💙 Köszönjük, hogy velünk vagytok! 💙

Mint tudjátok, nemcsak bringázunk! A bringaúttal egy jótékonysági adománygyűjtésünk is folyik, amivel 3  autista iskolai csoportnak és 11 auti lakóotthonnak gyűjtünk támogatást. Végtelenül boldogak lennénk, ha Dani, Marci és Csongi osztályának és a lakóotthonoknak kerekebbé tehetnénk egy kicsit a világot. Nem csak óriáslabdával, könyvekkel és játékokkal, hanem az összefogás erejével! A támogatás teljes összege nekik megy, köszönjük, ha Te is segítessz benne! A támogatói oldal itt elérhető, egyszerű és gyors bankkártyás fizetéssel vagy banki utalással (11600006-00000000-84576530 - Autistic Art Közhasznú Alapítvány, megjegyzés: Apa-lánya bringatúra 2021). 

💙 Segíts, hogy segíthessünk! 💙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése