2021. július 24., szombat

Elstartolt az Apa-lánya bringatúra 2021! Tartsatok velünk idén is!

Végre elérkezett az indulásunk napja, ma délben Apát és lányát a boncodföldjei autista lakóótthon lakói útnak indították, hogy 13 nap alatt 1300 km tekerés után elérjék Rómát. 
A tegnapi nap a készüléssel és a csomagolással telt, ma pedig korán reggel autóval indultunk el Boncodföldje felé, hogy onnan az első 50 km-el megkezdjék ezt a hosszú és izgalmas utat. 


A mai cél a szlovén határ. Szlovéniába csak holnap lépünk át, a holnapi napot már Mariborban szeretnénk zárni. 
Tartsatok velünk Ti is, minden nap hírt adunk az utunkról, a sikerélményekről és képeket is láthattok, ahogy napról napra közeledünk Rómához!

És ezennel a jótékonysági adománygyűjtésünket is teljes gőzre kapcsoljuk. Végtelenül boldogak lennénk, ha Dani, Marci és Csongi osztályának és a 11 autista lakóotthonnak kerekebbé tehetnénk egy kicsit a világot. Nem csak óriáslabdával, könyvekkel és játékokkal, hanem az összefogás erejével! A támogatás teljes összege nekik megy, köszönjük, ha Te is segítessz benne! A támogatói oldal itt vagy a képre kattintva elérhető, egyszerű és gyors bankkártyás fizetéssel vagy banki utalással (11600006-00000000-84576530 - Autistic Art Közhasznú Alapítvány, megjegyzés: Apa-lánya bringatúra 2021). 

💙 Segíts, hogy segíthessünk! 💙

Köszönjük, 
Szani és Zsuzsi 
***
Medveczky Zsuzsa főszervező




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése