2021. július 30., péntek

Félúton Rómába - sikeres és forró hetedik napot zártunk!

 A mai, hetedik bringás napon elértük a Pó deltáját! Apa és lánya ma 90 km-t tekert rekkenő hőségben a tenger mentén. A Tisza-tavi felkészülő utunk most nyert igazán értelmet, mivel ott pont az ilyen útviszonyokra tudtak felkészülni - tekerés hosszú km-eken át hőségben, árnyék nélkül, víz mellett. A mai nap teljesítménye otthoni mértékkel egy Tisza-tavi és egy Velencei-tavi körútnak felelt meg egy nap alatt kánikulában. Húzós volt! 


Az első 15 km-en Jesolo előtt rossz utakon mentek, nem voltak bringautak, ami nehezítette a haladásukat. A forgalommal szemben kellett haladni, veszélyes és félelmetes szakasz volt. Jesolo-tól azonban már bringa-barát volt az út. Onnantól kezdve kabócák zenéje (Apa szerint rock&roll üvöltése) kísérte őket.


 Végigtekertek a velencei lagúnát a tengertől elválasztó lido-n, 35 km-en keresztül bringáztak egy földsávon, mindkét oldalukon a tengerrel. Igaz, hogy a tengert nem látták itt 😊 A kompokon annál inkább, négy alkalommal is komp vitte őket át a szigetek között.


A napok ugyan kezdenek összefolyni a fejükben, de ez nap, a Lido-s tekerés emlékezetes marad, különlegesen nap volt, mindent kihívásával együtt.


A mai túra 90 km lett, így a teljes táv a hetedik nap végére 645 km! 
Hátravan még ugyanennyi 😊 Holnap folytatjuk! 
Köszönjük hogy velünk vagytok! 💙 

3 megjegyzés: