2021. augusztus 4., szerda

Az ellentétek napja - tizenegy napja úton Róma felé

 A tizenegyedik nap reggelén olyan lejtőn indultak el a firenzei szállástól, hogy fékezni is veszélyes volt a meredek kavicsos lejtőkön.


Egész nap izgalmas kerékpár utakon tekertek, ami nem biztos, hogy minden bringás álma :) 


A nap során Zsuzsi defektet is kapott, amit teljesen önállóan oldott meg. 
Egyre ügyesebb bringás csaj lesz  :)

Mindeközben mi Mártival a gyönyörű Toscanaban autókáztunk.


Megtaláltuk a mai kempingünket is, ami a toszkán dombok között egy igazi kis ékszerdoboz volt! Csaptunk is gyorsan egy pörgős csocsóversenyt mielőtt a medence mellett pihentük ki az utat :)

A mai napon 42 km-t tekertek, de ebből több, mint 1100 méter emelkedő volt, ami arányaiban nagyon erős terepet jelent. Három nap múlva érjük el Rómát, ami még kb. 250 km. Jól állunk, az elmúlt napok rövidebb, de annál keményebb napjai után az utolsó 3 napon újra belehúznak a bringások, hogy péntek délután boldogan  gurulhassanak be Rómába.


A nap végére a jótékonysági gyűjtésünk elérte az 500.000 Ft-ot, aminek Márti is nagyon örült :)


💙💙💙

Mint tudjátok, nemcsak bringázunk! A bringaúttal egy jótékonysági adománygyűjtésünk is folyik, amivel 3 autista iskolai csoportnak és 11 auti lakóotthonnak gyűjtünk támogatást. Végtelenül boldogak lennénk, ha Dani, Marci és Csongi osztályának és a lakóotthonoknak kerekebbé tehetnénk egy kicsit a világot. Nem csak óriáslabdával, könyvekkel és játékokkal, hanem az összefogás erejével! A támogatás teljes összege nekik megy, köszönjük, ha Te is segítesz benne! 
A támogatói oldal itt elérhető, egyszerű és gyors bankkártyás fizetéssel vagy banki utalással (11600006-00000000-84576530 - Autistic Art Közhasznú Alapítvány, megjegyzés: Apa-lánya bringatúra 2021). 

💙 Segíts, hogy segíthessünk! 💙


1 megjegyzés:

  1. Minden kilométeren rátok gondolunk.Vigyázatok magatokra.Olyan kerékpárúton mente amin még (rambo)is összehúzná szemöldökét.Minden nap ájulok és bámulok a teljesítményeteken.Hajrá így tovább!

    VálaszTörlés