2020. július 17., péntek

Pihenőnap Apa-lánya módra 💙🚲💙

Ma a bringásaink pihenőnapot tartottak. Ez náluk azt jelentette, hogy csak 63 km-t tekertek 5 óra alatt, majd vonattal vissza jöttek a kempingbe. Az út során a 6 nap alatt eddig több, mint 500 km- tekertek. 




A mai éjszaka már a harmadik volt a sorban, hogy eső áztatott minket. Nehéz így indítani a napot, minden vizes körülöttünk, a sátorban alig lehet mozogni, hogy ne csurogjon be a víz. Emellett egyre jobban fáradunk, kivéve Danit, aki persze még most is ezerrel pörög minden percben 😊
Most két éjszakát megint ugyanott töltünk, így a sátor állítás és bontás ma szerencsére elmaradt. 😊👍
Dani már napok óta kérte, hogy menjünk vonatozni, így ma miután alább hagyott az eső, elsétáltunk a szomszéd településre és felszálltunk az első vonatra. Egy óra múlva megérkeztünk Remagen városába, ahol egy jót csavarogtunk, fagyiztunk. 


Aztán vissza jöttünk és irány a medence, ahonnan persze csak nagy nyafogás és duzzogás árán tudtam őt záráskor kiszedni 😂 Szóval igazi kalandos, szuper fiús napja volt ma ❤️
Holnaptól megint külön leszünk a bringásoktól, mivel a következő szakaszon kevés kemping van. Mi maradunk itt vasárnapig, ők pedig tovább indulnak és bíznak a szerencsében, hogy találnak helyet éjszakára. Düsseldorfban Zsuzsi egy német barátnőjét is meglátogatja, ha jó időben érnek oda. Legközelebb már holland földön találkozunk velük - a tervek szerint... 
Egyszóval jól vagyunk, egyre fáradtabban ugyan, de jó erőben. Szani és Zsuzsi jól bírják a tempót, de még hátravan vagy 300-400 km. Drukkoljatok nekik, hogy kitartsanak! 

Kértétek, hogy a gyűjtésről is több szót ejtsek itt.  11 autista lakóotthont szeretnénk segíteni azáltal, hogy ezzel a bringaúttal gyűjtünk nekik támogatást. Nehéz helyzetben vannak, ebben a zűrös időszakban sok máshoz hasonlóan persze. Mi azért őket szeretnénk segíteni, mert tudjuk jól, hogy egy autista gyerek tanítása, fejlesztése, közösségbe integrálása milyen sokba kerül - figyelem, energia és sok - sok pénz. És akárhogy is szeretnénk elkerülni, de tudjuk jól, ha mi már nem leszünk, Dani is egy ilyen otthonban fogja a jövőjét megtalálni, ha az önálló életre nem sikerül felkészítenünk őt a következő évek során. Ez minden sérült gyereket nevelő család örök félelme, ez alól mi sem vagyunk kivételek. 
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Így hát hajrá, drukkoljatok nekünk, hogy a következő 4 napot sikerrel teljesítsük, terjesszétek ezt a jó ügyet és ha tehetitek, támogassátok az Apa-lánya bringatúra jó ügyén keresztül az Autistic Art Alapítvány kezdeményezését! Eddigi utunk során kb. 230.000 Ft-ot sikerült össze gyűjtenünk a lakóotthonok számára, köszönjük Nektek! 

💙 Köszönjük, hogy velünk tartotok! 💙 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése