2020. július 16., csütörtök

Áttörés a Rajnán - túl vagyunk az út felén 🚲💙🚲

Szani és Zsuzsi ma is erejük teljében tolta végig a napot, több, mint 100 km-t tekertek ma is. Frankfurt déli részéről indultak és egész nap a Rajna mentén, a folyó parton bringáztak, lélegzetelállító környezetben.


Volt ma egy közös esésük is, egy fa kikezdett velük és egymásban buktak, de szerencsére kis karcolással megúszták. Zsuzsi közben majdnem defektet is kapott. Szani bringáján pedig behajlott valami, de egy kalapáccsal rendbe is tette 😁


Danival mi is útra keltünk ma, három órát utaztunk, hogy a mára kinézett kempingbe elérjük. Miután délelőtt elhagytuk az ipari vidéket, a Rajna mentén annyira szép volt végig az út, hogy nem kis kihívás volt a vezetésre koncentrálni. 
Dani egyébként ma nagyon boldog volt, élvezte, hogy csak ketten vagyunk. Egy kemény kiakadása azért ma is volt, amikor az út felén sikerült összefutnunk a bringásokkal. Mivel annyira csak én voltam a mai történetben a kis világában, ezt a találkozást nagyon nehezen élte meg, volt sírás, dühöngés, így elég rövidre sikerült a találkozás 😪

Ez volt az ötödik bringás napunk és elértük az út felét - innentől visszaszámlálunk! 
Ma az okosóra kicsit bohóckodott, ezért a napi utat két részletben rögzítette :


Az otthonoknak a gyűjtésünk ma még elég csendes volt, reméljük, hogy hamarosan újra erőre kap! Segíts nekünk Te is, ha teheted, vidd hírét ennek a jó ügynek, és ha belefér, támogasd Te is az otthonokban elő auti gyerekeket!

💙 Köszönjük, hogy ma is velünk tartottatok! 💙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése