2021. április 2., péntek

Elindult az Apa-lánya bringatúra 2021!

Ez a nap is eljött, mi már nagyon vártuk 💙 Ma indítjuk el az Apa-lánya bringatúra 2021. évét és erre a napra igazi meglepetésekkel készültünk.

Apa és lánya ma egy könnyed Tisza-tavi bringatúrával nyitja a nyári római útra való felkészülést. Ez már nem az első Tisza-tavi bringaútjuk, tavaly is itt kezdték a szezont! 

Indulás a Tisza-tóhoz

Mivel tavaly sokan kerestetek minket amiatt, hogy a bringázásban is szívesen csatlakoznátok hozzánk, ezért idén május 1-2-i hétvégén egy igazi közösségi bringázást tervezünk KÉKBEN! Szombathely és Mosonmagyaróvár között két nap alatt tesszük meg a 150 km-es utat. Bárhol csatlakozhattok hozzánk, akár rövid, akár teljes távon. Lesznek, akik futva kísérnek, igazi közösségi élmény lesz! Ha szívesen ott lennél Te is, keress minket a részletekért!

Természetesen a már hagyománnyá érett jó ügyünket idén is folytatjuk! Idén a fiatal autisták lakóotthonain kívül három iskola auti csoportjait szeretnénk támogatni, köztük persze Dani fiunk sulijának auti csoportjait is. Mivel idén már több autizmussal elő gyereknek és fiatalnak szeretnénk segíteni, idei célunkat magasra tettük: 2021-es római utunk végéig 2.021.000 Ft-ot szeretnénk összekalapozni a Ti segítségetekkel! A támogatói oldalunk már el is indult, néhány képet is találtok itt a tavalyi Tulipánoskert utunkról. 


És végül egy igazi meglepetés 💙

Úgy éreztük, hogy dalban is szeretnénk valami különlegeset alkotni erre a kalandra! Ezért kerestük meg Z. Kiss Zalán barátunkat, akinek a Tulipánoskert dala ihlette a mi utunkat Hollandiába és idén Rómába. Büszkék vagyunk arra, hogy Zalán dala így most újjászületett és Pásztor Anna, Boros Csaba és Nagy Feró is csatlakozott hozzánk ebben! A dal sokat segített nekünk is az elfogadásban és a megértésben, ezért is szeretnénk, hogy minél több szülőhöz, minél több nyitott szívű emberhez eljusson az üzenete! 

Z. Kiss Zalán:Tulipános kert 2021


Fogadjátok hát nyitott szívvel, viseljetek ma kéket, gyertek bringázni velünk május 1-2-án és segítsetek, hogy segíthessünk! Köszönjük 💙

https://autisticart.hu/patronusok/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése