2020. július 7., kedd

Készülődés az útra

Már csak 3 nap az indulásig, készülünk lelkileg, fizikailag egyaránt.
A bringások a hétvégén megtették utolsó edzésüket az út előtt, a csodaszép Tisza-tó körül bringáztak egy jót, 70 km-t, kipróbálták az új bringautat is. Szép volt :) 



Zsuzsi (15) most is olyan volt, mint egy Duracell nyuszi, dehát ezt már megszoktuk tőle :) Egy szelet kenyérrel és sok vízzel nyomta végig a lány az utat, az biztos, hogy nem az etetése visz minket majd csődbe :)

A Tisza-tavi út előtt már két edzésük is volt, előző hétvégén az Esztergom-Vác utat kerekezték le, azelőtt pedig egy Szombathely-Zalaegerszeg utat tettek meg sikerrel a hőségben!

Itthon közben ma már sátor-építő főpróbát tettem. Mivel a sátrat egyedül kell felállítanom és bontanom nap mint nap, jó ötletnek tűnt, hogy még itthon kipróbáljam magam. 😀 
Sikerült, 30 perc építés, 5 perc bontás, nem is rossz így elsőre, teljesen egyedül 😎
 
Még Füge kutya is megcsodálta, olyan szép lett :)

Még két napunk van a felkészülésre, a bringák a Dynamic Sport-ban készülnek az útra, itthon pedig egyre nagyobb már a káosz, ahogy egyre több cuccot készítünk elő a csomagoláshoz! Erről inkább nem mutatok fotót 😅 A konzulátusi és egyéb hivatalos dolgokat is holnapra hagytam, tovább már nem tologatom őket. A ház körül szerencsére nem lesz gond, hiszen nem marad egyedül, a kutyák-locsolás és egyéb napi ház körüli feladatokat a család itthon maradó tagjai könnyedén ellátják majd. 😎 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése