2021. április 22., csütörtök

Felkészülés a római útra - Bringázzatok Ti is velünk május első hétvégéjén!

Május első hétvégéjén újra felkészülő útra indulunk! Gyertek Ti is velünk!

A Zalaegerszegről Rómáig tartó bringaút 1300 km-e még egy edzett és gyakorlott sportolónak is nagy kihívás. Apa és lánya azonban nem sportolók, ezért nagyon fontos számukra az, hogy az útra fokozatosan felkészüljenek - mind fizikailag, mind szellemileg. 

Zsuzsinak a szellemi felkészülés könnyen megy, neki mindig fejben dől el a dolog! Elmerül a saját világában és onnan nem tudja kizökkenteni Őt egy száz km-es tekerés :) A fizikai felkészülés annál keményebb, főleg így iskolaidőben. 

Ezért fontos nekünk ez a május 1-2.-re tervezett 150 km-es bringaút. Szombathelyről szombat reggel 7.30-8.00 között indulunk az Aranyhíd EGYMI elől. 

A tervezett utunkat itt találjátok! Bárhol becsatlakozhattok, akár csak egy rövid távra is!

Katt a képre!

Útvonalunk: 
Első nap, szombat: Szombathely- Söpte- Vasasszonyfa- Tömörd- Csepreg- Szakony- Gyalóka- Salamonfa- Sopronhorpács- Völcsej- Röjtökmuzsaj- M85 felüljáró- Fertőszentmiklós- Fertőd. 
Második nap, vasárnap: Fertőd- Bősárkány- Tárnokréti- Lébény- Mecsér- Ásványráró- Hédervár- Darnózseli- Halászi- Mosonmagyaróvár

Az utolsó 25 km kemény lesz az erős ellenszél miatt. Mosonmagyaróváron az ÉLTES EGYMI csapata vár majd minket.

Nagyon örülnénk, ha minél többen csatlakoznátok hozzánk! Keress minket és megbeszéljük, hogy hol, mikor számítsunk rátok! És ami a legfontosabb: gyertek KÉKBEN, hiszen utunkkal az autista gyerekeket és az autisták társadalmi elfogadását szeretnénk támogatni! 💙

Katt a képre!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése